Oude iPhone? Neem een sim only met onbeperkt internet

De nieuwste iPhone is weer uit, de iPhone 6 om precies te zijn. Het is een geweldig apparaat, maar ook erg duur. Als je hem los moet kopen kost je dat al snel enkele honderden euro’s, en met een abonnement mag je ook iedere maand behoorlijk gaan betalen. En dat terwijl de oudere telefoons waarschijnlijk ook nog wel goed zijn. Natuurlijk is het niet het nieuwste van het nieuwste, maar het functioneert nog prima. Als je een oude telefoon wilt voorzien van een nieuw abonnement, dan is een sim only abonnement een goede optie.

Sim only onbeperkt

Veel mensen zouden graag het beste sim only onbeperkt internet abonnement afsluiten, zodat ze zorgeloos op het internet kunnen. Want de nieuwste telefoons zijn tegenwoordig natuurlijk niks zonder een goede internet verbinding. Dat moge duidelijk zijn. En een sim only abonnement is vaak veel goedkoper. U kunt veel geld besparen door erop over te stappen. Als u nu een oude iPhone (of andere telefoon) heeft via een sim only onbeperkt iphoneabonnement, ook dan zult u veel gaan besparen.

Het is namelijk een zeer goede manier om geld te besparen, en in veel gevallen gaat het om enkele tientjes per maand! Dat klinkt misschien niet als heel erg veel, maar reken het maar eens op jaarbasis uit. Dan levert het behoorlijk wat op, en heeft u een beginnetje voor een vakantie.

Welke providers?

Vrijwel alle providers leveren een sim only abonnement. Er zijn ook providers die enkel sim only leveren. Er kan verschil in de prijs zitten, maar het beste kunt u gebruik maken van het KPN netwerk. Dit staat in Nederland toch bekend als het beste van de regio. Dat wil zeggen op veel plekken bereik, en ook internet.

Als u een sim only abonnement wilt gaan afsluiten, dan kan ook 4G een goede optie voor u zijn. Heeft u bijvoorbeeld een iPhone 5 of 5S, dan is het goed mogelijk om hiervan gebruik te maken. Zo kunt u ontzettend snel van het internet gebruik maken op uw mobiele telefoon, en ook filmpjes laden zal sneller gaan. Bij 4G is onbeperkt internet voor sim only overigens niet altijd beschikbaar. Kijk dit goed na op de website van de sim only provider.

 

Comments are closed.